Νέα προσθήκη στην βιβλιοθήκη των Backwards Combatible τίτλων του Xbox

//Νέα προσθήκη στην βιβλιοθήκη των Backwards Combatible τίτλων του Xbox

Μαζί με την επίσημη κυκλοφορία του νέου κεφάλαιου της σειράς Ace Combat, η Microsoft ανακοίνωσε πως το Ace Combat 6: Fires of Liberation προστίθεται στην βιβλιοθήκη των backwards compatible τίτλων για το Xbox One!

Δυστυχώς το παιχνίδι δεν είναι διαθέσιμο για αγορά μέσα από το Xbox Store, όπως ισχύει με την πλειοψηφία των backwards compatible παιχνιδιών. Όσοι όμως  έχουν στην κατοχή τους την retail έκδοση που είχε κυκλοφορήσει για το Xbox 360, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να βάλουν το δισκάκι τους στο Xbox One και μόλις «κατέβουν» τα απαραίτητα αρχεία θα μπορέσουν να το απολαύσουν στην κονσόλα τους!

Το Ace Combat 6 είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 2007 ως αποκλειστικός τίτλος του Xbox 360, χωρίς όμως να καταφέρει να ενθουσιάσει τους φαν της σειράς.

Mην ξεχνάτε πως μπορείτε να βρείτε το Nerds Motel και στα Social Media, αλλά και στο YouTube μέσα από τα παρακάτω link:

Facebook

Greek Nerds HQ (Facebook Group)

Instagram

YouTube

Σχολιάστε

By | 2019-01-18T23:47:46+00:00 Ιανουάριος 18th, 2019|Video Games|

About the Author:

Οι υπερήρωες, οι κυνηγοί φαντασμάτων, τα χελωνονιντζάκια, ο Φάντομ Ντάκ και μερικοί ακόμοι χαρακτήρες της μυθοπλασίας είναι η αδυναμία του! Μελετάει trivia της ποπ κουλτούρας με τον πρωινό του καφέ, εθίστηκε στα video games παίζοντας Super Mario Land στο αγαπημένο του Game Boy, ενώ ανυπομονεί να μεγαλώσει λίγο ακόμη ο γιός του για να διαβάσουν μαζί τα comics της συλλογής του!