18/01 Σαν Σήμερα…

/, Σαν σήμερα/18/01 Σαν Σήμερα…

1892

Γεννήθηκε στην Αμερική ο ηθοποιός Oliver Hardy, γνωστός ως το έταιρον ήμισυ του Stan Laurel από τις μικρού μήκους κωμικές ιστορίες «Laurel & Hardy» ή «Χοντρός και Λιγνός», όπως κυκλοφορούν στη χώρα μας!

1904

Γεννήθηκε στην Αγγλία ο Archibald Alexander Leach. Ο δύο φορές υποψήφιος για Oscar ηθοποιός έγινε γνωστός με το ψευδώνυμο Cary Grant και το ευρύ κοινό τον γνώρισε από τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους στις ταινίες του Alfred Hitchcock!

1947

Γεννήθηκε στην Ιαπωνία ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Takeshi Kitano, πρωταγωνιστής των ταινιών The Blind Swordsman: Zatoichi (και σκηνοθέτης), Fireworks και Ghost in the Shell!

1955

Γεννήθηκε στο Los Angeles o ηθοποιός και σκηνοθέτης Kevin Costner. Ο Costner έχει βραβευτεί με δύο Oscar για την ταινία «Dances with Wolves», κερδίζοντας στην απονομή του 1991 το βραβείο Καλύτερης Ταινίας και Καλύτερης Σκηνοθεσίας, ενώ ήταν και υποψήφιος για την ερμηνεία του!

1969

Γεννήθηκε ο ελληνικής καταγωγής επαγγελματίας παλαιστής και ηθοποιός Dave Bautista στην Αμερική!

1974

Πρεμιέρα στο ABC για την σειρά «The Six Million Dollar Man»! Στην υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα σειρά, πρωταγωνιστές ήταν οι Lee Majors, Richard Anderson και Martin E. Brooks. Ο βιονικός άντρας προβλήθηκε για 5 τηλεοπτικές περιόδους και ολοκληρώθηκε το 1978 μετά από 99 επεισόδια!

1980

Γεννήθηκε στην Αμερική ο κωμικός ηθοποιός Jason Segel, ο οποίος είναι γνωστός στο ευρύ κοινό για την συμμετοχή του στην σειρά «How I Met your Mother»!

1982

O Bασίλης Πολυδούρης ξεκίνησε την ηχογράφηση του επικού soundtrack της ταινίας «Conan the Barbarian»!

Mην ξεχνάτε πως μπορείτε να βρείτε το Nerds Motel και στα Social Media, αλλά και στο YouTube μέσα από τα παρακάτω link:

Facebook

Greek Nerds HQ (Facebook Group)

Instagram

YouTube

Σχολιάστε

By | 2019-01-18T02:36:01+00:00 Ιανουάριος 18th, 2019|Pinboard, Σαν σήμερα|

About the Author:

Οι υπερήρωες, οι κυνηγοί φαντασμάτων, τα χελωνονιντζάκια, ο Φάντομ Ντάκ και μερικοί ακόμοι χαρακτήρες της μυθοπλασίας είναι η αδυναμία του! Μελετάει trivia της ποπ κουλτούρας με τον πρωινό του καφέ, εθίστηκε στα video games παίζοντας Super Mario Land στο αγαπημένο του Game Boy, ενώ ανυπομονεί να μεγαλώσει λίγο ακόμη ο γιός του για να διαβάσουν μαζί τα comics της συλλογής του!