Το CW ανανέωσε από νωρίς το «Arrowverse»

/, Σειρές/Το CW ανανέωσε από νωρίς το «Arrowverse»

O Mark Pedowitz, πρόεδρος του τηλεοπτικού δικτύου CW, ανακοίνωσε στα πλαίσια του Television Critics Association Press Tour, πως ανανεώθηκαν ήδη δέκα από τις σειρές που «τρέχουν» για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο 2019-2020! Μέσα στις σειρές αυτές περιλαμβάνονται και οι πέντε που βασίζονται στους ήρωες των comic της DC!

H σειρά Arrow θα επιστρέψει το φθινόπωρο με την 8η περίοδο, η σειρά The Flash με την 6η, με την 5η τους περίοδο θα συνεχίσουν οι σειρές Supergirl και Legends of Tomorrow, ενώ και ο Black Lightning θα είναι πίσω στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την 3η του περίοδο! Λογικά από το φθινόπωρο θα έχουμε και έκτη σειρά βασισμένη στα comic της DC, καθώς ήδη ετοιμάζεται ο πιλότος της σειράς Batwoman, η οποία μας συστήθηκε στο φετινό τηλεοπτικό cross-over του καναλιού με την ονομασία Elseworlds.

Εκτός από τις παραπάνω σειρές, το CW επίσης ανανέωσε και τα: Supernatural (15η περίοδος), Riverdale (4η περίοδος), Dynasty (3η περίοδος), Charmed (2η περίοδος) και Legacies (2η περίοδος).

O Mark Pedowitz δήλωσε για την «πρόωρη» ανανέωση τα εξής:

Αυτή την περίοδο επεκτείναμε το primetime προγραμμά μας στις έξι μέρες, με την προσθήκη της Κυριακής, το οποίο ήταν μια απροσδόκητη επιτυχία για το δίκτυο, τους συνεργάτες και τους διαφημιστές μας! Επιπροσθέτως το ότι μεγαλώσαμε το πρόγραμμά μας μέσα στην εβδομάδα, μας δίνει την δυνατότητα να προσθέτουμε περισσότερα προγράμματα για όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η πρόωρη ανανέωση αυτών των εικόνικών σειρών του CW μας δίνει ένα προβάδισμα για τη νέα τηλεοπτική περίοδο και αυτή είναι μόνο η αρχή. Αυτές οι σειρές παρέχουν ένα δυνατό θεμέλιο για τον στρατιγικό προγραμματισμό μας σε όλες τις πλατφόρμες και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτό με ακόμα περισσότερα προγράμματα που είτε επιστρέφουν, είτε είναι νέες προσθήκες όσο πλησιάζουμε στον ερχόμενο Μάιο!

Τέλος, ο Pedowitz αποκάλυψε πως τον Mάη το δίκτυο θα αποφασίσει πόσα θα είναι τα επεισόδια για την κάθε σειρά, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα αλλαγή στις ημέρες προβολής τους, ειδικά αν προστεθεί και η σειρά Batwoman στο νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα!

Mην ξεχνάτε πως μπορείτε να βρείτε το Nerds Motel και στα Social Media, αλλά και στο YouTube μέσα από τα παρακάτω link:

Facebook

Greek Nerds HQ (Facebook Group)

Instagram

YouTube

Σχολιάστε

By | 2019-02-01T16:11:08+00:00 Φεβρουάριος 1st, 2019|Pinboard, Σειρές|

About the Author:

Οι υπερήρωες, οι κυνηγοί φαντασμάτων, τα χελωνονιντζάκια, ο Φάντομ Ντάκ και μερικοί ακόμοι χαρακτήρες της μυθοπλασίας είναι η αδυναμία του! Μελετάει trivia της ποπ κουλτούρας με τον πρωινό του καφέ, εθίστηκε στα video games παίζοντας Super Mario Land στο αγαπημένο του Game Boy, ενώ ανυπομονεί να μεγαλώσει λίγο ακόμη ο γιός του για να διαβάσουν μαζί τα comics της συλλογής του!