Επιβεβαιώθηκε ο Kano για το roster του Mortal Kombat 11

/, Video Games/Επιβεβαιώθηκε ο Kano για το roster του Mortal Kombat 11

Οι αποκαλύψεις για το roster του Mortal Kombat 11 συνεχίζονται από τη NeatherRealm, καθώς κατά τη διάρκεια ενός streaming event στη Βραζιλία ανακοινώθηκε πως ο Kano θα είναι ένας από τους μαχητές που θα μπορούν να επιλέξουν οι παίχτες για τις μάχες τους! Μέχρι στιγμής είναι ο ένατος κατά σειρά χαρακτήρας που ανακοινώνεται για το επερχόμενο fighting game.

O Kano είναι ένας μισθοφόρος, μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Black Dragon και είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των Sonya Blade και Jax Briggs, ενώ είναι ένας από τους αρχικούς χαρακτήρες της σειράς, καθώς υπήρχε στο πρώτο παιχνίδι του franchise που κυκλοφόρησε το 1992! H Sonya Blade έχει επίσης επιβεβαιωθεί από το studio ανάπτυξης του τίτλου και αξίζει να αναφέρουμε πως η Ronda Rousey θα δανείσει την φωνή της στην δυναμική μαχήτρια του παιχνιδιού!

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως το παιχνίδι θα περιλαμβάνει 25 χαρακτήρες και η NeatherRealm έχει ανακοινώσει εκτός από τον Kano, άλλους οκτώ. Συγκεκριμένα επιστρέφουν οι Sub-Zero, Scorpion, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Raiden, Shao Kahn και έχουμε την προσθήκη ενός νέου μαχητή, του Geras, ο οποίος έχει την δύναμη να χειρίζεται τον χρόνο!

To Mortal Kombat 11 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου για PlayStation 4, Xbox One, PC και Nintendo Switch! Όσοι κάνουν προπαραγγελία του τίτλου θα ξεκλειδώσουν τον bonus χαρακτήρα Shao Kahn, ενώ θα έχουν πρόσβαση και στην beta, η οποία θα ξεκινήσει τέλος Μαρτίου!

Πηγή: Game Fragger

Mην ξεχνάτε πως μπορείτε να βρείτε το Nerds Motel και στα Social Media, αλλά και στο YouTube μέσα από τα παρακάτω link:

Facebook

Greek Nerds HQ (Facebook Group)

Instagram

YouTube

Σχολιάστε

By | 2019-02-01T14:26:36+00:00 Φεβρουάριος 1st, 2019|Pinboard, Video Games|

About the Author:

Οι υπερήρωες, οι κυνηγοί φαντασμάτων, τα χελωνονιντζάκια, ο Φάντομ Ντάκ και μερικοί ακόμοι χαρακτήρες της μυθοπλασίας είναι η αδυναμία του! Μελετάει trivia της ποπ κουλτούρας με τον πρωινό του καφέ, εθίστηκε στα video games παίζοντας Super Mario Land στο αγαπημένο του Game Boy, ενώ ανυπομονεί να μεγαλώσει λίγο ακόμη ο γιός του για να διαβάσουν μαζί τα comics της συλλογής του!